HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

12x Mijn Bijzondere Gewoontes…

Geplaatst op 20/07/2018 door optimavita

Ok, daar gaan we. Hieronder in willekeurige volgorde 12 van mijn bijzondere gewoontes.

1. Ik check vaak minimaal 2x of mijn wekker goed staat

Ook al weet ik zéker dat ik mijn wekker heb gezet, ik kan het niet laten om even te checken of hij echt wel staat. Als Sven vervolgens vraagt of ik de wekker heb gezet, check ik het NOG een keer. Anders kan ik niet slapen omdat ik constant denk aan of hij echt wel goed stond.

2. Ik start series, maar kijk ze vaak niet af Mijn geduld wat betreft series kijken is niet zo groot. Het wordt me vaak te langdradig, of ik heb een periode weinig tijd en ‘vergeet’ verder te kijken. Hier een greep uit series die ik ben begonnen, maar nooit af het gemaakt: Suits, The 100, Orange is the new black, Gilmore Girls, Gossip Girl, Jessica Jones, Teen Wolf, Santa Clarita Diet, Modern Family, Spartacus, Black Sails, The Walking Dead en Lucifer. Soms ben ik er ineens ZO klaar mee, dat ik nog maar een paar afleveringen moet kijken, maar het echt niet meer aan kan. Zo heb ik bijvoorbeeld Pretty Little Liars gekeken tot halverwege het laatste seizoen en van Prison Break keek ik nooit de laatste twee afleveringen.

Lees verder op www.Optimavita.nl