HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Afvallen? Deze ‘fouten’ zorgen ervoor dat het niet lukt, ook jij maakt ze.

Geplaatst op 09/07/2018 door vivonline

Vaak hoor je mensen zeggen “ik eet zo gezond en snoep niet, maar val geen grammetje af”. Misschien denk je nu: Ja dat geldt ook voor mij!! Lees dan vooral snel verder. Er kunnen namelijk verschillende redenen zijn die ervoor zorgen dat je niet afvalt terwijl je wel heel erg gezond eet.

Je bent (over)gevoelig voor bepaalde voedingsstoffen

Het kan zijn dat je (over)gevoelig bent voor bepaalde voedingsstoffen. Dan kan je nog zo gezond eten, maar eigenlijk belast je je lichaam alleen maar. Doordat je lichaam zoveel stress ervaart zal je niet afvallen.

Het beste wat je kunt doen is een eliminatie dieet proberen. Begin eens met gluten, lactose, alcohol en suiker te schrappen. Wanneer je dit een tijdje vol hebt gehouden kan je de product categorieën langzaam aan en een voor een weer toe gaan voegen in je dieet. Op deze manier ben je er snel genoeg achter waar je niet tegen kan. Door buikpijn, een opgeblazen gevoel, puistjes, hoofdpij, etc. Dit zijn allemaal symptomen van een overgevoeligheid voor een voedingsmiddel.

Je gebruikt teveel (natuurlijke) zoetstoffen

lees verder:

https://www.vivonline.nl