HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Closure: waarom je die zoekt én hoe je ‘m vindt als je relatie voorbij is

Geplaatst op 26/07/2018 door BedRock

Maar waarom denken we dat eigenlijk? Dat als we het op een bepaalde manier kunnen afsluiten, de pijn minder wordt? Of het gemis minder sterk?

Ik kan niet zonder

Als je in een relatie zit kan dat je een veilig gevoel geven. Wat er ook gebeurt, je hebt altijd nog je relatie om op terug te vallen. Slechte dag op werk, irritante collega’s, vrienden die iets doen waar je het niet mee eens bent: hij of zij luistert wel naar je. Wil je deze zomer op vakantie: hij of zij gaat wel met je mee. Of die vervelende verjaardag van je overgroot-oma: hij of zij sleept je er wel doorheen.

Je verhaallijn verandert

Maar als het dan (opeens) uitgaat, kan het voelen alsof je al die veiligheid in één klap kwijt bent. En dat is even schrikken en natuurlijk wennen. Want met wie moet je nu op vakantie, en aan wie kan je na een lange werkdag je verhaal kwijt? Je moet als het ware opnieuw uitvinden hoe je je leven invult. Jouw verhaallijn is namelijk veranderd, heeft een andere wending gekregen.

Lees verder op www.BedRock.nl