HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

De eerste gezonde trekmuur (à la Febo) opent deze zomer in Nederland!

Geplaatst op 16/07/2018 door BedRock

Het duurt nog héél even voor het zover is, maar eind augustus opent de eerste gezonde fastfood trekmuur ‘Health Food Wall‘ in de Kinkerstraat in Amsterdam.

Het idee is bij oprichtster Anouk Snelders om naast alle ongezonde, snelle en goedkope eetopties ook een gezonde, snelle én goedkope variant te bieden. “Waarom moet fastfood altijd ongezond zijn?”, dacht ze.

Een heuse trekmuur

De trekmuur wordt – zoals de naam als zegt – een heuse snackmuur à la Febo die je zelf na betaling kan openen. In plaats van kaassoufflees, kroketten en hamburgers, ligt de trekmuur van Health Food Wall straks vol met gezonde, vegetarische maaltijden. Je kan kiezen uit een tal van warme maaltijden en twee salades. Uiteenlopend van een bietenburger op quinoabrood, een heerlijke curry kikkererwten met couscous, gekruide zoete aardappel, tahini en limoen dressingcurry of een salade van aardbei, watermeloen, feta en huis-gemaakte hartige granola en nog veel meer lekkers en gezonds.

Lees verder op www.BedRock.nl