HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Fitte Festival ABC! – Zo kom je fit de festivalzomer door

Geplaatst op 07/07/2018 door ilovehealth

Jep, het is lastig. Ben je net lekker bezig om je ultieme bikinbody te krijgen, is het festivalseizoen aangebroken. Pizzaatje hier, nachtje doorhalen daar; veel vettigheid en weinig slaap doet het niet heel goed voor je behaalde resultaten (of resultaten in spe). Natuurlijk willen we wel genieten van de zomer! Daarom stelde Personal Body Plan de fitte festival guide op, om jou en je shape de zomer goed en wel door te laten komen.

PBP: Het festival seizoen is weer aangebroken! Lekker met de zon op je bol (of met je laarzen in de modder, het blijft Nederland..) en een drankje (of twee) in je hand losgaan op de meest toffe beats. Echter staat zo’n festival vaak ook vol met pannenkoeken met spek en hamburgers met nachos. Om jou te helpen optimaal te genieten van een festival zonder dat jouw resultaat óók naar de klote gaat hebben wij de fitte A tot Z festival guide voor jou samengesteld!

De fitte festival guide

Alcohol & Bier

Genieten van een biertje, wijntje of mixdrankje op zijn tijd gaan wij jou absoluut niet verbieden. Echter bevat alcohol ook flink wat calorieën, 7 kcal per gram. 1 biertje bevat al snel 80 kcal, 1 gin tonic 120 kcal en 1 glas zoete witte wijn 170 kcal. Ai! Misschien toch iets om rekening mee te houden? Wissel alcoholische versnaperingen af met (light) frisdrank, water of voor de wijnliefhebbers onder ons, ga voor droge witte wijn (80 kcal per glas), spa rood of wodka (60 kcal)!

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl