HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Getest: beachbody ready met de bbb health boutique

Geplaatst op 07/07/2018 door happyinshape

Al zijn we ervan overtuigd dat je voor een beach body gewoon je bikini moet aantrekken en naar het strand moet. Toch kun je soms het gevoel hebben dat je nog niet helemaal lekker in je vel zit. Ik test daarom het Beauty Boost-programma bij bbb health boutique om naar de gezondste versie van mezelf toe te werken. Dit is mijn verdict.

bbb body

Ik eet gezond maar struin ook veel restaurants af. Is het niet voor een lunchmeeting, dan is het wel omdat ik een nieuwe hotspot wil uitproberen. Ik vind sporten leuk maar 'houden van' is een groot woord. Een glaasje wijn laat ik niet staan en heb een drukke baan. De combinatie van dit alles maakt dat mijn leven net iets meer balans kan gebruiken. Mijn gewicht schommelt dan ook meer dan ik wil. Tijd om daar, net voor de zomer écht begint, verandering in te brengen.

Ik was nog niet bekend met de bbb work-outs. Oké, ik kende het wel, maar had het nog nooit zelf ervaren. Ik hoorde alleen maar positieve reacties en was dan ook erg benieuwd naar de resultaten. Ik ben sinds mei het Beauty Boost-programma aan het testen voor Happy in Shape en geloof het of niet; het is effectief.

lees verder:

https://happyinshape.nl