HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Loop vaker op blote voeten

Geplaatst op 10/07/2018 door Ookgoed

Actief zijn in de frisse buitenlucht, op ontdekkingstocht in het bos of op het strand en genieten van de serene stilte in de prachtigste natuurgebieden. OokGoed! houdt van buiten. Helemaal in de zomer. Maar, dat doen we meestal met onze mooiste sneakers, hardloop- of wandelschoenen aan. Terwijl juist lopen op blote voeten héél goed voor je is! Niets is relaxter dan het kietelende gras onder je voeten of zand tussen je tenen.

Doe die voetkorsetjes eens uit

Wil je je gezondheid een groot plezier doen? Loop dan op blote voeten. Dat is niet alleen heel natuurlijk, maar het zorgt ook voor een betere balans, je voeten worden sterker en het stimuleert je bloedsomloop. Op blote voeten gebruik je namelijk al je voetspieren en deze worden steeds sterker. Als je erover nadenkt is schoenen dragen net alsof je loopt in kleine voetkorsetjes. Tenzij natuurlijk die vijfvingerschoenen echt jouw ding is. Maar het grootste voordeel is toch wel het ultieme gevoel van vrijheid dat je ervaart op blote voeten. Misschien in de winter niet heel haalbaar, maar probeer deze zomer in ieder geval één van deze prachtige blotevoetenpaden.

lees verder:

https://www.ookgoed.org