HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Meet Arion: Mijn Nieuwe Running Coach

Geplaatst op 16/07/2018 door glow

 

Wie social media een beetje gevolgd heeft weet dat ik na wat fysieke ongemakken inmiddels weer aan het hardlopen ben. Heerlijk! Maar hoe voorkom ik nou dat ik weer fysieke ongemakken krijg? Van die pijntjes en sluimerende blessures?… Allereerst door korter en harder te lopen. Ik ben dus flink aan het intervallen en dat vind ik niet alleen héél erg leuk, maar ik merk ook dat het beter is voor mijn lijf. Maar daarnaast – en dat is zeker zo belangrijk – probeer ik extra te letten op mijn techniek. De afgelopen periode heb ik getest met een nieuwe running coach. En ik laat jou ook graag kennis maken met deze coach. Meet Arion!

Die nieuwe running coach is er niet eentje die langs de kant staat en tegen me zegt wat ik moet doen. Het is er ook niet eentje die een schema maakt wat ik moet afwerken. Nee Arion, mijn nieuwe running coach, is een vernuftig staaltje technologie. In mijn schoenen zitten tegenwoordig zolen – smart soles – die met een footpod aan de zijkant van mijn schoen verbonden zijn. De pods communiceren met de Arion app en die zegt tegen me hoe ik beter op mijn techniek kan lopen.

Wacht even? Werkt dit werkelijk zo? Ik heb de afgelopen tijd meerderde runs met Arion gedaan en vertel je graag wat ik ervan vind en wat Arion voor me doet. Zoals je van mij gewend bent schrijf ik eerlijk mijn ervaringen op. Hoe zijn mijn runs met deze nieuwe coach bevallen?

lees verder:

http://www.glowmagazine.nl