HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Ode aan de wandelschoen: moet ik een puppy nemen?

Geplaatst op 04/07/2018 door Ookgoed

Stiekem ben ik wel een klein beetje trots op mezelf. Hoewel ik een drukke en bewogen week achter de rug heb, heb ik toch twee momenten gevonden voor een stevige wandeling. De eerste keer kon ik manlief weer optrommelen en hebben we een andere route uitgezocht. We besloten om gewoon volledig de andere kant op te lopen en dit leidde tot een leuke nieuwe wandelroute door de weilanden. Je waant je meteen in boerenland. Een aangename verrassing voor ons stedelingen, hoewel manlief nog niet direct gecharmeerd was van de bijbehorende boerenlucht, maar dat is bijzaak.

De tweede keer was ik echter volledig op mezelf aangewezen. Ik heb buuf nog benaderd maar die had helaas andere plannen. Het valt me wel op dat de meeste mensen die alleen aan de wandel gaan meestal een doel voor ogen hebben, bijvoorbeeld een hond die uitgelaten moet worden. Ook moeders met baby’s gaan vaak alleen aan de wandel. Aangezien ik niet gezegend ben met een van beide (en manlief mijn idee om een pup aan te schaffen wel heel impulsief vond), voelde ik me best wel een beetje doelloos zonder.

lees verder:

https://www.ookgoed.org