HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Op vakantie? Zo laat je je werk thuis!

Geplaatst op 27/07/2018 door BetterbyGoalie

Voorbereiding

Wanneer je duidelijk communiceert over jouw vakantie en zakelijke communicatiemiddelen zoals je werk telefoon of laptop thuis laat, is de kans om te gaan werken een stuk kleiner. Om je op weg te helpen zijn er een aantal stappen die je kan zetten om te vergemakkelijken dat je op vakantie niet aan je werk hoeft te denken. 

Eén tot twee weken van tevoren

  1. Bereid je vertrek op werk voor. Je kunt belangrijke taken of verantwoordelijkheden overdragen aan een collega, neem er de tijd voor om dit goed over te dragen zodat de kans kleiner is dat er op vakantie opeens iets te binnen schiet. (Tip: maak een lijstje, sla dit op en gebruik het bij een volgende vakantie weer). 
  2. Informeer mensen waarmee je veel samenwerkt en regelmatig contact mee hebt dat je op vakantie gaat. Vertel hen dat zij belangrijke zaken beter voor die tijd kunnen bespreken. Plan hier dan samen tijd voor in.

Lees verder op www.Haveaniceday.com