HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Waarom ‘leef als een local’ een goed reisadvies is (en 5 tips hoe je het doet)

Geplaatst op 28/07/2018 door BedRock

Voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid is het doodnormaal (en vooral mogelijk) om de wereld te verkennen in je eentje. Dat is best bijzonder. Maar weet je ook waarom het veel gehoorde advies ‘leef als een local’ zo terecht is? En hoe leef je in een andere cultuur als een local?

Wat leer je van een andere cultuur?

Door het zien van andere culturen leer je dat het voor jou normaal is hoe jij bent opgegroeid, maar er heel veel mensen op hele andere manieren leven. Als je je comfort zone verlaat, leer je ook ineens jezelf op een andere manier kennen. Want je kan ineens niet meer terug vallen op de veilige omgeving, je vrienden of voor jou bekende plekken. Het maakt je mindset meer open, je leert andere mensen beter begrijpen en kleine hindernissen in het leven in perspectief plaatsen. Daarnaast maakt het je nieuwsgierig en geïnteresseerd, er gaat (letterlijk) een wereld aan verrassingen en nieuwe dingen voor je open.

Lees verder op www.BedRock.nl