HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Wat mag je niet meer eten tijdens de zwangerschap? En wat juist wel?

Geplaatst op 12/07/2018 door ilovehealth

Nou lieve mensen. Daar is ‘ie dan: mijn eerste zwangerschapsblog op ILH! Het is ook best vreemd voor mij dat dit ‘zwanger zijn’ ineens een groot deel van mijn wereld is. Ik vind het natuurlijk meer dan heerijk om te kletsen over alles wat met zwanger en baby’s te maken heeft. Maar via Instagram kreeg ik ook heel veel vragen of ik over de zwangerschap i.c.m. sport en voeding ga kletsen op de blog. En ja, dat ga ik! Zowel informatieve blogs als deze over eten tijdens de zwangerschap, maar ook mijn persoonlijke ervaring met deze onderwerpen en zwanger zijn.

Ik kan sowieso uit eigen ervaring putten voor deze blog, maar hey, laten we eerlijk zijn, dit is mijn eerste keer zwanger en ik ben natuurlijk geen expert. Daarom ben ik afgelopen zaterdag naar een masterclass over bewegen en eten tijdens de zwangerschap geweest. Dit heet Sterkher Zwanger en wordt gegeven door Romana, de sport expert, en Valentine, de food expert. Super interessant! Aan de hand hiervan, deel ik wat van de tips en info. Maar als je natuurlijk echt de diepte in wilt gaan en persoonlijk advies, zou ik ook zo’n workshop bij die meiden boeken. Super leerzaam!

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl