HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

We love surfen! Waarom surfen te gek is!

Geplaatst op 10/07/2018 door ilovehealth

Surfen is super gaaf! Over de hele wereld kun je surfen, de ene plek is nog mooier dan de ander. Maar je kunt ook gewoon surfen in ons eigen kikkerlandje. Heb je wel eens overwogen om een surflesje te plannen op het prachtige strand van Nederland?  Of misschien kun je wel een surfles volgen op jouw vakantiebestemming voor deze zomer. Dit zijn alle voordelen van surfen!

Ervaringstipje van Daisy: spring niet zomaar overal het water in met een gehuurde plank. Het kan er behoorlijk ruig aan toe gaan. Sommige spots zijn echt voor de pro’s. En daar wil je niet tussen liggen, om tal van reden, maar bovenal omdat je niet dood wilt  HA! Laat ik verder geen angst zaaien, maar juist vertellen dat surfen ook echt het allerleukste om te doen is ooit. Waarom? Dat lees je hieronder.

Surfen

De nummer één reden om te leven als een surfer is natuurlijk het surfen zelf! Je voelt je als een vis in het water, letterlijk en figuurlijk. De stilte, de zee, de zon op je bol en jij die heerlijk ligt te dobberen, wachtend op een goede wave. Het is trouwens bewezen dat surfen ontspannend werkt en stress vermindert. Ook niet zo gek, wanneer je lekker buiten bent en helemaal een bent met de natuur. En weet je eenmaal die wave te surfen?

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl