HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekendbites: Roze koeken met bietensap

Geplaatst op 16/07/2018 door UitPaulinesKeuken

Dat boek is trouwens superleuk! Het is een boek met meer dan 40 meeneemrecepten voor de picknick, naar het strand of voor als je een sloepje gaat huren. Madame Charlotte heeft recepten gecreëerd die makkelijk te maken zijn (geen uren voorbereiding) en die makkelijk mee te nemen zijn. Niets zo teleurstellend als je op je picknickplekje aangekomen bent en al het eten verlept is. Het boek is verdeeld in drie hoofdstukken met recepten: Zon, zee zand in je eten, Zweedse droompicknick en Schuitje varen, grogje drinken. Verder vind je er nog handige tips & tricks voor je voorraadkast, wat je allemaal mee moet nemen als je gaat picknicken en hoe je een super easy picknick organiseert.

Het boek geeft mij een instant zomergevoel. De plaatjes zijn stuk voor stuk vrolijk en zonnig. En de recepten dus ook. Lekker kleurrijk en perfect voor het zomerseizoen. Het zijn met name lunchrecepten, wat natuurlijk logisch is binnen het picknickthema. Maar ook lekkere limo’s en bakrecepten zijn goed vertegenwoordigd. Zoals dit recept voor roze koeken.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl