HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu #65 makkelijke maaltijden

Geplaatst op 07/07/2018 door mindyourfeed

Afgelopen week was het hier 1 groot feest! Met 2 verjaardagen in dezelfde week – slechts 2 dagen na elkaar – en een kinderfeestje dat precies op die dag ertussen werd gevierd, was er genoeg te doen! Onze jongste prinses werd 6 jaar en daarmee is ze wel officieel kleuter-af. Nou was ze dat al een tijdje, ze heeft namelijk praatjes voor 100! Heerlijk, zo’n klein groot kind…. Ik moet zeggen dat ik daardoor niet heel veel aan werken ben toegekomen… maar goed, dat maakt niet uit, dat pakken we volgende week wel weer op! Nog maar 1 schoolweek tot aan de zomervakantie en ik heb nog een to-do lijst van hier tot aan Italië liggen. Nog even het gas erop de komende weken en dan ga ik heel erg genieten van de zon en vrije tijd. Vandaag natuurlijk wel weer een weekmenu, want er moet wel gegeten worden. Als je trouwens nog verzoekjes hebt voor zomerse recepten, laat ze gerust hieronder achter in een reactie! 

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #65 makkelijke maaltijden

Maandag

broccoli rijst

Green up is mijn thema van de afgelopen weken. En daar ga ik nog even mee verder! Daarom zet ik vandaag deze broccoli rijst met paprika en geroosterde cashews op tafel. Zo krijg ik op een makkelijke manier toch mijn groenten binnen. Voor de rest van het gezin zou je natuurlijk gewone rijst op tafel kunnen zetten!

Dinsdag

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl