HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu #66 makkelijke maaltijden

Geplaatst op 14/07/2018 door mindyourfeed

Het is weer zaterdag! En deze keer niet zomaar een zaterdag. Nee. De zomervakantie is aangebroken en dat betekent 6 weken lang lekker helemaal niks doen. Of nou ja, we doen natuurlijk wel wat, maar we laten het gehaast even los en gaan een versnelling lager. Heerlijk! Gisteren mocht ik er al even van genieten want de meiden waren al vrij van school. Geen wekker, niet op tijd ontbijten, uitgebreid douchen en een beetje rommelen in huis. De komende 2 weken ben ik zelf nog wel aan het werk – niet meer fulltime – en tref ik de laatste voorbereidingen voor onze vakantie. Vandaag dus nog wel gewoon weer een nieuw weekmenu, want gegeten worden moet er toch… Ik twijfel nog of er tijdens de vakantie nieuwe weekmenu’s online gaan komen, vorig jaar had ik in de zomer een kleine stop ingelast. Wordt vervolgd…. voor nu; pak pen en papier en schrijf gerust weer mee! Oh, en vergeet niet om een lekker kopje koffie erbij in te schenken…

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #66 makkelijke maaltijden

Maandag

Italiaanse quiche met gegrilde groenten

Nog een kleine 2 weken en dan rijden we naar Italië. Ik verheug me al op het heerlijke eten en de gezelligheid met de familie. Het weekmenu heeft al een beetje een Italiaans tintje gekregen en we beginnen vandaag met deze quiche met gegrilde groenten en pesto.

Dinsdag

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl