HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

What’s new // juli 2018

Geplaatst op 19/07/2018 door ilovehealth

Hello July! Het eerste half jaar van 2018 zit er op… Een maand geleden vertelde ik jullie over alle nieuwe hotspots en producten van de maand juni. En nu is het alwéér tijd voor een ‘What’s new’ blog voor juli 2018. Wat is er allemaal nieuw? Ik vertel het jullie in deze blog.

Vivera 100% plantaardige steak

Vivera heeft de eerste plantaardige steak gelanceerd! Sinds 11 juni ligt deze in de supermarkt. Tijdens het Veggie Festival heb ik de plantaardige steak geproefd…. Zelf ben ik niet zo’n fan van vlees en dat was precies de reden dat ik hier niet zo weg van was. (Daisy vond ‘m overigens wel lekker!) De smaak is namelijk ontzettend ‘vlezig’. Door middel van bietensap heeft Vivera zelfs het ‘bloeden’ nagemaakt. Dus ben jij wel fan van een biefstukje? Dan is dit de ideale uitkomst! De steak is op basis van soja en tarwe eiwit. Hiermee is deze dus niet geschikt voor mensen met een glutenallergie. Je vindt de steak o.a. bij AH voor €3,49.

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl