HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Yoga & Food retreat in Italie

Geplaatst op 12/07/2018 door mindyourfeed

Hier is het aftellen geblazen. Aftellen naar die heerlijk lange zomervakantie…. ik kijk er echt zo naar uit! Lekker 6 weken geen wekker, geen haast, niet op tijd ergens hoeven te zijn. Rust in de tent, een lager tempo en leuke dingen doen. En op vakantie! Naar Italië, uiteraard…. Volop vooruit dromend zat ik toch ook terug te denken aan de heerlijke yoga & food retreat die ik vorig jaar in Italië doorbracht. Wat een geweldige week was dat! Heb je nog geen plannen gemaakt voor de zomer en ben je op zoek naar een plekje en tijd om helemaal tot jezelf te komen?! Dan zou ik zo ontzettend aanraden om deze week naar het prachtige landhuis Vidovina af te reizen en weer volledig op te laden! Het is dat ik zelf in precies dezelfde periode op vakantie ben, anders had ik het wel geweten…. 

yoga & food retreat

Met een dikke smile op mijn gezicht denk ik terug aan die heerlijke week vorig jaar aan het einde van de zomer. Echt, van tevoren wist ik niet dat ik het zo nodig had om op te laden en bij te komen, maar als ik dat stralende blije hoofd van mezelf op de foto’s zie, dan weet ik dat het precies de juiste keuze was om een weekje goed voor mezelf te zorgen, bij te komen en op te laden. Want zoals je weet, het jaar was druk zat. Alle ballen hoog, de verbouwing, de verhuizing, de kids, het gezin, mijn blog. En ergens op de laatste plaats mezelf….

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl