HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Zo blijf je fit op kantoor (en zet je 10.000 stappen per dag) >> 7-stappen plan

Geplaatst op 29/07/2018 door goodfoodlove

Tijd voor verandering dus! Want geloof mij, ook met een zittend beroep is 10.000 stappen zetten makkelijker dan je denkt. Een rondje om, een trap op en af. Zolang je maar beweegt is het eigenlijk al goed.

Dat sporten en gezond eten hand in hand gaat vinden ze bij eazie ook. Dit healthy restaurant heeft nu een Summer Fit Challenge (klik op de link voor meer informatie) waarbij je € 2 korting krijgt op een maaltijd als je op je fitbit, iPhone gezondheid app of stappenteller aantoont dat je die dag of de dag ervoor 10.000 stappen hebt gezet. Superleuke actie, maar hoe zorg je er nu voor dat je met een zittend beroep ook die 10.000 stappen haalt?

1. Ga wandelen na de lunch

Ok, wandelen klinkt inderdaad een beetje oma, maar het heeft ontzettend veel voordelen. De belangrijkste: je krijgt mooie billen, je zweet niet (of weinig), je lichaam maakt vitamine D aan en het kost helemaal niks. Dus hup, vooruit met die benenwagen en de pas erin.

Lees verder op www.goodfoodlove.nl