HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Eetdagboek - week 26

Geplaatst op 07/07/2019 door eatrunlove

Donderdag – 36 weken controle verloskundige

Mijn donderdag start met een bakje kwark met granola en nectarine. Om half 10 moeten we bij de verloskundige zijn voor de 36 weken controle. Met de baby gaat alles nog steeds heel goed en ik voel me ook goed. We bespreken vandaag ook de bevalling. Over iets minder dan 2 weken ga ik weer langs voor controle. Mijn vriend fietst daarna naar zijn werk, en ik ga even naar de stad. Bij Douglas koop ik wat nieuwe make-upjes en bij Rituals lekkere geurstokjes (Karma is mijn favoriete lijn!). Op de terugweg naar huis besluit ik even op terras bij Coffee & Such te gaan zitten; ik bestel een flat white en bananenbrood. Ik zit eigenlijk nooit alleen op terras, maar voor alles een eerste keer. En zo tijdens mijn verlof vind ik het eigenlijk wel heel erg fijn. Beetje ontspannen, beetje mensen kijken.

’s Middags rommel ik thuis een beetje aan. Ik eet drie boterhammen; een met kaas en komkommer en twee met hummus, avocado en tomaat. Ook maak ik een pastasalade voor ’s avonds. We gaan bbq’en met vrienden die net een nieuw huis hebben. Het vandaag volgens mij de minst warme dag van de week, maar dat mag de pret niet drukken. We hebben een super gezellige avond! Ik eet een hamburger, kipsaté stokje, halve worst en daarbij snack ik wat groenten, stokbrood met dipjes en salade. We sluiten af met een mini Magnum.

Lees verder op www.eatrunlove.nl