HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Groepscoaching fertiliteit wat voor jou?

Geplaatst op 08/07/2019 door vivonline

Misschien heb je het al een beetje meegekregen op instagram, maar soms deel ik bijzondere en lieve berichtjes die ik krijg van clienten en of lezeressen nav van een persoonlijk consult of nav van het lezen van mijn boek ‘Herstel je hormonen in 10 stappen’.  En de laatste tijd ontvang ik steeds vaker berichtjes van dames die ik heb mogen begeleiden met hun vruchtbaarheid, waardoor er een een aantal vrouwen na lang proberen eindelijk een positieve zwangerschapstest hebben! Mijn hart maakt daar echt een sprongetje van, omdat dit voor mij het mooiste is wat ik mag doen. Als ik mag bijdragen aan een gezonde vruchtbare bodem voor jou en optimaliseren van je fertiliteit, heb ik mijn doel bereikt. Misschien worstel jij al een langere tijd met dit probleem? En begrijp jij ook niet waarom zwanger worden niet vanzelf gaat? Dan is groepscoaching wellicht wat voor jou.

Waarom groepscoaching?

Omdat mijn praktijk behoorlijk vol zit, neem ik nu geen nieuwe clienten aan. Daarom heb ik besloten om groepscoaching voor een langere termijn te gaan doen.  Op deze manier kan ik je ook intensiever ondersteunen.

Ik ga je 3 maanden persoonlijk begeleiden tijdens de groepscoaching. Het lichaam heeft namelijk zeker 3 maanden nodig om een gezonde en vruchtbare basis te creëren, om tekorten aan te vullen en om goed inzicht te krijgen in je eigen patronen en deze te doorbreken. 

Tevens leert de ervaring dat d.m.v. groepsverband er ook ruimte is om van elkaar te leren, tevens kun je elkaar ondersteunen en het is fijn om het proces met elkaar te delen. Alles is uiteraard in goed vertrouwen en alles blijft binnen de groep. Het is belangrijk dat je dat weet. Integriteit staat voor mij voorop. Ik zal je even vertellen wat we gaan doen:

lees verder:

https://www.vivonline.nl