HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Hoe leer je om van je lijf te houden? Zo dus!

Geplaatst op 18/07/2019 door ilovehealth

Het klinkt zo makkelijk: houden van je lijf. In de praktijk is het vaak toch lastig en voor zoveel vrouwen herkenbaar. Hoe moet je houden van je lijf? Natuurlijk zijn we ons allemaal bewust van de kracht van ons lichaam. Diep van binnen weten we heus wel dat we soms wat liever voor ons lijf mogen zijn. Maar zodra het zonnetje gaat schijnen begint de eerste bikini stress al. Zou ik mijn zomerkleren nog passen? Kan dit korte broekje wel? Hoe raak ik zo snel mogelijk nog even die 2 kilo kwijt? Soms zelfs zo erg dat we een beetje op zien tegen de zomer. Wij geven jou tips om van je lijf te leren houden.

8 tips om van je lijf te leren houden

1. Zorg goed voor lijf

Of jij nou goed voor jezelf zorgt door gezond te eten, te sporten, af en toe frisse neus halen, een stapje terug te nemen of een keer een stuk chocola eet op de bank. Ga bewust met je lichaam om en zorg er goed voor. Jouw lichaam doet ontzettend veel voor jou! Geef dat ook een beetje terug. Als je goed voor je lijf zorgt, leer je je zelf steeds een beetje beter kennen en dat kan jou helpen om van je lijf te gaan houden.

lees verder:

https://www.ilovehealth.nl