HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Zo maak je sporten leuker voor jezelf

Geplaatst op 06/07/2019 door followfitgirls


You love it or…

Voor mij is dat bijvoorbeeld hardlopen. Ik heb dan het idee om weer te gaan hardlopen en dat dan meteen 3 keer in de week in te plannen. En ook nu zit ik hier weer mee. Een tijdje geleden ben ik weer begonnen, o.a. om aan mijn uithoudingsvermogen te werken, maar ik vind het heel lastig om dit regelmatig te doen. Want dat is uiteindelijk vaak de key tot success: regelmaat. Dan zul je ook resultaten zien, in mijn geval in mijn uithoudingsvermogen en voor iemand anders misschien in de vorm van je lichaam. Dus wat nu?

3 x Zo maak je sporten leuker voor jezelf

Tip 1: Begin klein

Begin eerst eens met iets kleins. Bijvoorbeeld dat je met jezelf afspreekt om 1 keer in de week te gaan hardlopen. Iedereen heeft wel 1 keer in de week een half uurtje over om te gaan hardlopen, dus dit doel kan je zeker halen. Je zult dan al snel genoeg merken dat je zin hebt om meer te gaan lopen, waardoor je soms 2, 3 of zelfs 4 keer in de week lekker aan het rennen bent. En is het een keer een weekje maar 1 keer? Don’t worry, je resultaten worden dan echt niet opeens helemaal te niet gedaan. Wil je overigens meer weten over hardlopen, check dan vooral ons hardloop archief of bekijk onze Running Guide.

Lees verder op www.followfitgirls.com