HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Sporten op vakantie: 12 x zo blijf je fit op vakantie

Geplaatst op 21/07/2019 door followfitgirls


Mijn ideale vakantie

Een vakantie is voor mij niet compleet zonder zon, zee & strand. Van kleins af aan was ik op vakantie al helemaal in mijn element als ik de zon op mijn huid voelde, in het zand kon spelen en kon dobberen in zee. Aan dit ‘in mijn element voelen’ heb ik de afgelopen jaren wel iets toegevoegd: sporten. Zon + zee + strand + sporten = mijn ideale vakantie! Om op vakantie lekker actief te zijn is helemaal niet zo moeilijk: bekijk de mogelijkheden van de omgeving en bedenk welke workouts je er kunt doen. Zo simpel is het!

Sporten op vakantie

Als je naast bikini’s, jurkjes, zonnebrand en slippers in je koffer nog een plekje vrij hebt voor wat sportattributen, zoals je sportschoenen en een springtouw, is dat om op vakantie te sporten super handig en zou ik het zeker meenemen. Wat je allemaal voor actiefs kunt doen? Genoeg! Kijk maar:

12 x zo blijf je fit op vakantie

  1. Train in de hotelgym

    In de meeste grotere hotels is wel een fitnessruimte met allerlei toestellen en sportattributen aanwezig; een ideale plek voor een workout.

  2. Followfitgirls workoutvideo

    Maak wat ruimte in je hotelkamer of zoek een rustig plekje op het strand en volg een leuke Followfitgirls workout video. In deze blog deelt Marlou 5 workouts die je op je vakantie kunt doen.

  3. Huur een fiets/mountainbike

    Op de meeste vakantiebestemming kun je een fiets of een mountainbike huren. Op deze manier ben je niet alleen actief bezig, je ziet gelijk ook heel veel van de omgeving. Ook is het leuk om onderweg een (culturele) stop in te lassen om bijvoorbeeld een museum, een marktje of een casino (doe ‘es gek) te bezoeken. Zo doe je iets actiefs en ontdek je gelijk meer van je vakantiebestemming, twee vliegen in een klap noemen ze dat toch?

    Lees verder op www.followfitgirls.com