HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Tips om gezond te leven met weinig geld

Geplaatst op 31/07/2019 door followfitgirls

Allereerst is het natuurlijk van belang dat je niet kiest voor de dure A-merken (die duur zijn vanwege hun verpakking, naam en reclamecampagnes) want qua smaak en kwaliteit doen de eigen merken er vaak niet voor onder. Ook is het handig om te letten op de folders en wanneer je deze niet krijgt, download je gewoon een folder app. Maar er zijn nog meer trucjes voor gezond leven met weinig geld:

Lang leve de vriezer

Door groenten en fruit in het seizoen te kopen bespaar je met gemak heel wat geld. Wanneer je dit na het kopen invriest, heb je er nog veel langer plezier van en hoef jij de volgende keer niet de volle pond te betalen. Geldt natuurlijk ook voor producten die in de aanbieding zijn, vooral met vlees, vis en kip kan dit behoorlijk schelen.

Zelf snijden

Voorgesneden producten zijn een stuk duurder dan wanneer je je groenten, fruit en vlees ‘heel’ koopt. Je krijgt zo veel meer voor minder geld en wat je overhoudt, stop je gewoon in de vriezer voor een volgende keer.

Lees verder op www.followfitgirls.com