HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Vakantieplannen? Neem deze supplementen mee op vakantie

Geplaatst op 31/07/2019 door vivonline

Waarschijnlijk heb je net zoals ieder ander je wel eens naar of ziek gevoeld op vakantie. Je verkeert in een andere omgeving en het eten is vaak anders dan thuis. Hier kan je lichaam nogal van streek van raken. Je voelt je ziek en het zijn vaak onze darmen die opspelen. Je kunt dit eventueel verhelpen door goede supplementen mee te nemen op vakantie.

Deze supplementen dienen uiteraard als ondersteuning. Het geeft je geen vrijbrief om bij de eerste beste toko van alles af te halen. De kans bestaat wel dat je hier veel beter tegen kunt als je goede ondersteuning krijgt van supplementen. Dit zijn onze favorieten voor thuis en ook zeker op vakantie (en leuker nog: je kunt ze allemaal krijgen met onze korting!):

Liposomale Multi

Dit vitamine en mineralen supplement is goed voor: spieren, botten, tanden, huid, slijmvliezen, gezichtsvermogen, immuunsysteem, zenuwstelsel, metabolisme, vermindering van stress en vermoeidheid. 

lees verder:

https://www.vivonline.nl