HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Waarom een teamsport voor kinderen belangrijk is!

Geplaatst op 04/07/2019 door love2bemama


Eerst zwemles

Voordat ze op een sport gaan hebben we wel als regel dat ze hun zwemdiploma moeten hebben. Bij de jongste is dat nog niet helemaal gelukt want die is nog bezig voor haar B-diploma. Ik vind het anders veel te druk en zoals jullie weten houd ik de ballen liever laag dan allemaal hoog. Wij moeders kunnen onszelf ook teveel druk opleggen wat helemaal niet nodig is.

Lees ook: Laat jij je kind sporten?

Van gym naar voetbal

Onze middelste dochter heeft eerst nog een tijdje op gym gezeten maar dat viel haar behoorlijk tegen. Daar is ze snel vanaf gegaan en toen wilde ze op voetbal. Ik had haar daar nog nooit over gehoord maar ze heeft nu een seizoen gevoetbald en is super fanatiek. Ze vindt het ontzettend leuk en dit is helemaal haar ding. Ik vind het super leuk dat ze een teamsport doen en daar ook helemaal voor gaan. Al vind ik die wedstrijden op zaterdagochtend en het twee keer per week trainen wat minder 😜 maar daar hoor je mij niet over. Ik ben altijd blij als de winter-/zomerstop er is 🤪.

Lees verder op www.love2bemama.com