HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

7 tips om je kind te helpen ontspannen

Geplaatst op 23/07/2020 door love2bemama

Heeft je kind moeite om te ontspannen? We komen uit een lastige tijd; corona! En het leven is nog steeds niet ‘normaal’. Kinderen krijgen daar veel meer van mee dan je denkt. Ze kijken het jeugdjournaal en horen ons als ouders praten. Ook zien ze de veranderingen als je door de stad loopt. Het is heel goed mogelijk dat een kind daar spanning van krijgt, ongerust of bang is. Hoe zorg je dat je kind zo relaxt mogelijk is? En zeker ontspannen naar bed gaat ’s avonds. Ik probeer hier altijd wel bewust mee bezig te zijn. Ik heb 7 tips voor je om je kind te helpen ontspannen. Misschien heb je er ook wat aan!

7 tips om je kind te helpen ontspannen

Help je kind en pas deze 7 tips toe. Niet alleen goed voor je kind maar ook voor jezelf. Zorg voor rust bij je kinderen en bij jezelf.

Tip 1: naar de speeltuin

Maak na het avondeten een wandeling, ga fietsen of bezoek een speeltuin. Door lekker te bewegen maken ze een stofje aan waardoor je je beter voelt.

Lees verder op www.love2bemama.com