HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Bewuster leven

Geplaatst op 27/07/2020 door NiceDay

We zijn alweer over de helft van een bizar ingrijpend jaar. Het is vreemd om te beseffen dat er inmiddels 7 maanden voorbij zijn; voor mijn gevoel bevinden we ons nog ergens in februari. Dat er minder besef van tijd is, is niet vreemd. Het is niemand ontgaan dat we, met bijna 8 miljard mensen, écht even stilstonden en nog steeds niet helemaal op gang zijn gekomen. Dat gedwongen stilstaan heeft toch een effect en veel mensen merken een verandering in hun gedrag; ze zijn bewuster gaan leven. 

2020 is cancelled

In het begin van de corona tijd kwam ik vaak quotes als “2020 is cancelled” tegen. In eerste instantie kon ook ik mij daarin vinden: we konden geplande vakanties en festivals op onze buik schrijven. Een bruiloft gepland? Wacht nog maar even met het ja-woord geven. Bovendien was het bijna onmogelijk om afscheid te nemen van dierbaren en mochten we zelfs niet op bezoek bij zieken en ouderen. Dit opgesomd te hebben, is het niet vreemd dat veel mensen het gevoel hadden dat 2020 gecancelled is. 

Lees verder op www.HaveANiceDay.com