HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Geen seks meer in je relatie? Tips om verder te komen!

Geplaatst op 01/07/2020 door love2bemama

Wil je partner geen seks meer of ben jij er te moe voor? Zit je in een lange relatie en heb je geen seks meer? Herken jij je in deze vragen? Als je een (langere) tijd in een relatie zit dan zijn dipjes in het seksleven heel normaal. In sommige relaties kan het zelfs voorkomen dat je helemaal geen seks meer in een relatie hebt. Geen seks meer in een relatie is iets wat voor de nodige problemen kan zorgen. Als de seks (lust) van één kant komt dan is dat niet bevordelijk voor de relatie. Wat doe je eraan als je geen seks meer in je relatie hebt?

Geen seks meer in je relatie

Onzekerheid, depressie, spanningen… Het is slechts een greep uit de problematiek die kan komen kijken bij een seksloze relatie. Meestal zie je dit als één van de twee partners plotseling alle zin in seks verliest, maar ook de drukte van alle dag kan bijdragen aan het gebrek aan de benodigde libido die je als koppel nodig hebt om het leuk te houden tussen de lakens.

Lees verder op www.love2bemama.com