HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Gezondere XXL chocolade tahin reep

Geplaatst op 01/07/2020 door beaufood

Deze gezondere XXL chocolade tahin reep is echt een een must make voor iedere chocolade liefhebber. Het idee voor deze reep ontstond per toeval toen ik de losse ingrediënten van mijn favoriete tussendoortje door elkaar husselde. Ik word sinds mijn bevalling nogal snel flauw en op dat soort moment snack ik een handje (oké klein kommetje..) noten, rozijnen en pure chocolade. Dit is echt een súper lekkere combi en ook nog eens voedzaam. Toen ik weer eens een kommetje met deze ingrediënten aan het vullen was bedacht ik me dat ik hier net zo goed een reep van kon maken. En dan geen chocolade reep waarbij je moeten zoeken naar de nootjes, maar een reep die BARST van de nootjes, rozijnen en pompoenpitten. Dat idee resulteerde in deze awesome chocoladereep die ook nog eens een heel stuk gezonder is dan de kant en klare repen uit de supermarkt.

Je maakt deze XXL chocolade reep met pure chocolade, een berg noten, pompoenpitten, amandelschaafsel en rozijnen. En kies voor kwalitatieve chocolade he lieve mensen! Dit maakt of breekt deze reep. 

Lees verder op www.beaufood.nl