HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Hoe rondkomen als alleenstaande moeder? Tips!

Geplaatst op 20/07/2020 door love2bemama

Het kan als alleenstaande moeder lastig zijn om elke maand alle eindjes bij elkaar te knopen. Er zijn dan wel toeslagen en uitkeringen waar je een beroep op kan doen, maar meestal dekt dit bij lange na niet alle kosten. Onverhoopt blijft er weinig of geen ruimte over voor extraatjes of onvoorziene kostenposten. Ook sparen schiet er bij veel alleenstaande ouder gezinnen te vaak bij in, omdat er simpelweg geen geld overblijft. Maar hoe rondkomen als alleenstaande moeder? Hier geven je tips waar je op kan besparen en waar je recht op hebt.

Toeslagen en uitkeringen alleenstaande moeder

Om alleenstaande ouders te ondersteunen zijn er verschillende uitkeringen en toeslagenwaar je gebruik van kan maken. Wat je precies ontvangt hangt af van je inkomen en vermogen. Daarnaast moet je in Nederland wonen of ingeschreven staan. Dit zijn de toeslagen en uitkeringen waar je een beroep op kan doen:

Lees verder op www.love2bemama.com