HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Hoe zo duurzaam mogelijk te eten zonder veganist te worden

Geplaatst op 08/07/2020 door BedRock

Het gaat niet goed met het milieu, dat weten we zeker. Één van de grootste boosdoeners is de hoeveelheid vlees die we consumeren, dat weten we nu óók zeker. Maar om te verwachten dat iedereen overnight veganist wordt is vooralsnog een idealistische droom. Daarom delen we een paar handige tips om zo duurzaam mogelijk te eten en consumeren. 

Waar komt het vandaan?

De tijd is voorbij dat we gedachteloos kiloknallers en boterhamworst in de vorm van beertjes onze winkelmanden ingooien. Gelukkig zijn we inmiddels een stuk bewuster over wat we consumeren en waar het eten vandaan komt. Toch schrikken mensen regelmatig als ze weer een filmpje voorbij zien komen van varkens die op gruwelijke wijze worden behandeld. Daarom is het belangrijk om te weten waar je vlees(waren) vandaan komen. Uiteraard is het nog beter om geen vlees of vis meer te eten, maar daarvoor kun je dit artikel over veganisme beter lezen.

Lees verder op www.BedRock.nl