HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Ik ben moeder maar houd niet van andermans kinderen…

Geplaatst op 24/07/2020 door love2bemama

Deze moeder houd niet van andermans kinderen. Ik ben een moeder en ik houd van mijn kinderen. Dit betekent echter niet dat ik kinderen leuk vind… Integendeel! Waar dit aan ligt? Al sla je me dood! Misschien ben ik gewoon niet het kindvriendelijke type moeder. Ik ben letterlijk niet gebouwd voor (vreemde) snottebelletjes en zindelijkheidsproblemen. Ik krijg al jeuk als ik een indoorspeeltuin binnenstap. De herrie, de warmte en geur van dampige poepluiers. Ik kan er oprecht niet tegen. Juist omdat het vreemde kinderen betreft. Ik krijg er de kriebels van…

Ik ben niet die moeder…

Ergens ben ik stiekem wel jaloers op van die moeders die met liefde alle buurtkinderen in huis halen, die met heel veel plezier mee op schoolreisjes gaan en ‘over de top’ kinderfeestjesorganiseren. De mama die elke dag wel een vriendje mee naar huis neemt. Gewoon, omdat dat zo ‘gezellig’ is. Maar toch benijd ik ze niet. Sterker nog: ik moet er niet aan denken! Ik houd van mijn twee kinderen en vind ze oprecht geweldig. Zelfs mijn (achter)nichtjes en neefjes vind ik tof, maar andermans kinderen? Ik heb er in het gros van de gevallen gewoon helemaal niets mee. 

Lees verder op www.love2bemama.com