HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Mijn kind wil niet naar school. Wat nu?

Geplaatst op 04/07/2020 door love2bemama

Help! Mijn kind wil niet naar school… Wat moet ik nu? Als een kind voor het eerst naar school gaat dan gaat er meestal een wereld voor hem open. Het is dan ook een onwijs spannende, maar bovenal leuke tijd. Je leeft er als ouder erg naar toe en je zoekt de beste basisschool uit die goed bij jullie past. Het is daarom onwijs rot als je erachter komt dat je kind niet naar school wil. Zeker omdat het je kind vanaf 5 jaar leerplichtig is en wettelijk gezien naar school moet. Hoe rot het ook is. ‘Mijn kind wil niet naar school’ is dus al snel een frustrerende, dan wel lastige situatie. Zeker als dit vaak of zelfs dagelijks het geval is. 

Mijn kind wil niet naar school

Ieder kind heeft weleens geen zin in school. Ik denk dat dit iets is dat we zelfs nog kunnen herinneren vanuit onze eigen kindertijd. Het wordt echter wel een probleem als je kind op regelmatige basis met lood in zijn schoenen naar school toegaat. Zelfs tot op het punt dat je hem letterlijk tot aan de deur moet slepen. Natuurlijk wil je je kind niet dwingen, maar hij moet.

Lees verder op www.love2bemama.com