HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Project afvallen in de overgang: deel 3

Geplaatst op 05/07/2020 door Simoneskitchen

Ik moest het even nakijken; het is alweer een ruim jaar geleden dat ik begon met project afvallen in de overgang. Hahaha… Schiet lekker op. Not. Ik had het natuurlijk anders kunnen noemen nu en net doen alsof ik het wiel opnieuw aan het uitvinden ben, maar goed. De realiteit is dat er van dat afvallen niks terecht is gekomen.

Terug naar opnieuw beginnen dus. De afgelopen periode heb ik zoveel shoots gehad met zoveel lekkers dat de kilo’s er echt aangevlogen zijn. Bovendien natuurlijk een gekke situatie thuis waardoor je wat sneller zegt ‘ah fuck it, ik neem er nog een’. Dat dus. Het gevolg is dat mijn kleding net even te strak aan het zitten is en ik me niet zo lekker in mijn vel voel.

Vanmorgen toch maar eens op die weegschaal gestaan en ja hoor, die bevestigde de vermoedens. Ik ben 7 kilo aangekomen vanaf januari tot nu. Tijd dus om even op de rem te gaan staan en weer even normaal te eten.

Lees verder op www.SimonesKitchen.nl