HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

5 Tips om gezondere keuzes te maken

Geplaatst op 03/07/2021 door boostyourhealth

Het maken van gezonde keuzes is niet altijd makkelijk. We hebben het vaak druk en moeten al zoveel doen. Zeker in een tijd waarin je thuis werkt, de kinderen moet lesgeven en daarnaast ook moet schoonmaken, boodschappen doen, bewegen/sporten en je sociaal leven levend houden op afstand. Het valt niet mee en daarom geven wij je 5 handige tips die je op weg helpen naar gezonde(re) keuzes!

Terug naar de basis

Soms is het fijn na alle feestdagen om weer lekker “back on track” te komen en weer je regelmaat in gezonde voeding en beweging bij te houden. Zo voorkom je dat je weer terugvalt en krijg je bovendien weer meer energie en een betere weerstand wat natuurlijk heel fijn is. 

Vervang eten en drinken

Ging je eerst nog regelmatig aan de wijn, kon je geen dag zonder cola of koos je voor heel veel suikerrijke sapjes in de supermarkt? Kies dan nu voor water, (kruiden)thee, koffie (met mate) of verse juices of smoothies met veel groenten en weinig fruit (met mate).

Lees verder op www.boostyourhealth.nl