HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Kleuter verlegen op school: Wat kan je hier aan doen?

Geplaatst op 05/07/2021 door love2bemama

Is je kleuter verlegen op school? Een verlegen kleuter op school is heel lastig. Niet alleen voor het kind in kwestie, maar ook voor jou als ouder. Tenslotte wil je gewoon dat je kind het naar zijn of haar zin heeft. Toch kruipt je kleuter verlegen achter je been als de juf of meester gedag zegt. Als het je überhaupt lukt om je kind de klas in te krijgen. Je kind lijkt compleet dicht te slaan en de leerkracht kan niet eens meer doordringen. Met de tips in dit blog kan je jouw verlegen kleuter op school een beetje helpen. 

Is jouw kleuter verlegen op school? 

In het kort: een verlegen kind is eigenlijk niets anders dan een kind wat zichzelf niet veilig voelt. Mama, papa, thuis… Het zijn allemaal mensen en situaties waar je kind zich prettig in voelt en op school moet een kind weer helemaal opnieuw wennen. Niet alleen aan de plek, maar ook aan de mensen die toch echt een grote rol gaan spelen in een kind zijn leven.

Lees verder op www.love2bemama.com