HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Mindful en miljonair: “Spiritualiteit heeft me een succesvollere ondernemer gemaakt”

Geplaatst op 08/07/2021 door BedRock

Steffy Roos du Maine (34) is ondernemer, schrijver, podcast-host en yogadocent. Met haar 4 bedrijven draait ze zo’n 6 miljoen omzet per jaar en haar prestaties leverden haar al een plek op in de FD Gazellen, Viva 400 en The Next Women 100. De reden voor haar succes? Steffy weet zeker dat spiritualiteit hier een grote rol in speelt.

Ze schreef er het boek Mindful & Miljonair over, dat onlangs uitkwam bij uitgeverij Spectrum. Ons zusje WorkJuice interviewde haar over mindful miljonair zijn.

Spirituele tools inzetten om miljonair te worden

Mindful en miljonair, gaat dat wel samen? “Die titel heb ik uitgekozen omdat het lekker triggert,” zegt ze. “Veel mensen denken inderdaad dat het helemaal niet samengaat.” Niets van waar, weet Steffy. Je kunt spirituele tools juist inzetten voor zakelijk succes.

Steffy (zelf natuurlijk miljonair, mocht je dat je stiekem afvragen) is daar natuurlijk het levende voorbeeld van. Na haar afstuderen nam zij het letselkantoor van haar moeder over, met als doel om dat heel groot te maken. Op dat moment werkten er zo’n drie freelancers voor het bedrijf.

Lees verder op www.BedRock.nl