HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Moeder zoon cadeau: persoonlijk en betekenisvol

Geplaatst op 08/07/2021 door love2bemama

Gezocht: moeder zoon cadeau. Zoek niet langer want wij geven hier de leukste tips. Niet persé als in materialistische cadeaus maar meer cadeaus met een betekenis of een herinnering cadeau geven. Er zijn namelijk heel veel toffe moeder zoon cadeau tips. Een persoonlijk cadeau voor je zoon.

Moeder zoon cadeau: Fotoboek en bewaardoos

Met een (tijdelijke) verhuizing naar Curacao in het vooruitzicht ben ik de afgelopen maanden flink aan het opruimen geweest. Zo heb ik ook voor mijn kinderen allemaal herinneringen gemaakt die al lang op mijn lijstje stonden maar die ik nu af kan vinken. Wij als ouders vinden het namelijk steeds belangrijker dat wij investeren in het maken van herinneringen (of het geven van herinneringen) dan in materiële zaken. Voor ieder kind heb ik een geboortedoos gemaakt en deze krijgen ze mee als ze uit huis gaan. Ook heb ik een fotoboekje gemaakt met alle klassenfoto’s, pasfoto’s en schattige briefjes en kaartjes die ze naar ons geschreven hebben.

Lees verder op www.love2bemama.com