HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Naar school op Curacao: zo hebben wij het geregeld!

Geplaatst op 26/07/2021 door love2bemama

Bijna een half jaar geleden postte ik op Instagram een foto met de mededeling dat wij voor een half jaar naar Curacao zouden gaan. Wat leek dat toen nog ver weg maar de tijd is snel gegaan. We hebben de afgelopen maanden veel geregeld. Een VRW aanvraag gedaan én goedkeuring gekregen, een huis gevonden waar we gaan wonen én een school op Curacao gevonden waar de kinderen heen gaan. Ik heb veel vragen gekregen over onze (tijdelijke) verhuizing maar als er één vraag is die veel werd gesteld dan was het wel: hoe doen jullie dat met kinderen en school? In dit blog zal ik je daar dan ook antwoord op geven.

Bijna verhuizen naar Curacao

Vanaf het moment dat we besloten voor een half jaar weg te gaan, stonden we al met één voet op het eiland. Als je dan eenmaal de knoop door hebt gehakt, dan wil je het liefst zo snel mogelijk beginnen aan je avontuur. Helaas moesten we toen nog even wachten. De tijd is voorbij gevlogen, over 3 weken stappen we al in het vliegtuig om te verhuizen naar Curacao. In eerste instantie gaan we hier voor 6 maanden wonen. Een retourticket is geboekt maar de toekomst en mogelijkheden liggen voor ons open. Wie weet verlengen we ons verblijf wel. 

Lees verder op www.love2bemama.com