HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Pasta met worst en salie

Geplaatst op 01/07/2021 door KokenmetKarin

Was het u al opgevallen? Dat ik steeds minder vlees eet en dus ook steeds minder vleesrecepten publiceer? Maar ik ben en blijf omnivoor, zie dit recept voor een lekker pastaatje met worst, courgette en salie. Al heeft dat vleesminderen wel een onverwachts bijeffect…

Word vrienden met uw slager, ik roep het al jaren. Zelf had ik heel lang een bijzonder fijne slager. Tot zijn winkel geleidelijk aan veranderde in een goedlopende broodjeszaak en het ambachtelijke vleesgebeuren een beetje naar de achtergrond verdween. Geef hem eens ongelijk, zo kon hij veel beter opboksen tegen de concurrerende supermarkt om de hoek. Maar voor liefhebbers zoals ik bleef er een hoekje van de toonbank. Gevuld met koteletten van de lammetjes van zijn polderbuurman, fantastische venkelworsten, dito spekblokjes en eieren van zijn eigen kippen. Toen zijn gezondheid achteruit ging, zijn pensioen naderde en zijn zonen zich liever vanaf een industrieterrein fulltime op het broodjesimperium gingen storten, vond hij gelukkig een enthousiaste jonge slager die de winkel wel wilde overnemen.

Lees verder op www.kokenmetkarin.nl