HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Tom kha noedelsoep

Geplaatst op 08/07/2021 door KokenmetKarin

“Pannenkoek!” riep de fietser getergd tegen de voetganger die vlak voor z’n neus overstak, waardoor hij flink in de remmen moest. Ik schoot in de lach. Kijk, daar word ik nou vrolijk van. Al die akelige scheldwoorden met nare ziektes erin, of onze lieve heer die er ook allemaal niks aan kan doen. Het is toch veel leuker om met eettermen te gooien? Lucht het niet ontzettend lekker op om hartgrondig ‘Bal gehakt!’ te kunnen roepen, of ‘Zak patat!’?

Lelijke soepkip
Bij ons thuis komt ook de ‘Lelijke soepkip’ nog wel eens langs. Als ik me goed herinner de vaste verwensing van de heks Eucalypta uit Paulus de Boskabouter. Ik kan het niet meer opzoeken, het gesigneerde album dat ik ooit bezat heb ik met een PdB-verzamelaar geruild voor een antiek broodrooster. Maar dit terzijde. Een rare snijboon natuurlijk, want wie ruilt er nou een prachtig broodrooster voor een kinderboek? Rare druif.

Lees verder op www.kokenmetkarin.nl