HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Water lekker maken zonder suiker of zoetstof – 8 tips!

Geplaatst op 02/07/2021 door optimavita

Voldoende drinken is belangrijk voor onze gezondheid, dat weten we denk ik bijna allemaal wel. Water is daarbij toch wel echt een van de beste keuzes! Ik krijg echter heel vaak de opmerking van mensen dat ze water niet lekker vinden. Daarom in dit artikel 10 tips om water lekker te maken, zonder suiker of zoetstof toe te voegen.

Waarom veel drinken gezond is en wat je dan het beste zou kunnen drinken, daarover lees je hier meer. Je hoort ook wel eens dat veel water drinken juist heel schadelijk kan zijn, daarover schreef ik laatst een artikel.

Hieronder mijn tips om water lekker te maken, zonder suiker of zoetstof toe te voegen! Als je mijn video’s kijkt dan weet je dat ik geen afkeer heb tegen zoetstoffen. Af en toe een glas ranja light of cola light vind ik helemaal prima. De meest gezonde keuze blijft in mijn ogen echter om ongezoete dranken te drinken. Vandaar dat je alleen die hieronder vindt.

Lees verder op www.Optimavita.nl