HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Avocado toast met kikkererwten

Geplaatst op 23/08/2016 door linda

Ik kijk met weemoed terug op de vakantie. Ik kan er nog geen afscheid van nemen. Wat heb ik genoten van onze tijd in Italië. Niet alleen in het buitenland. Het is ook fijn om thuis op te laden. Zo heb ik de tuin eens flink onder handen genomen. Verder was het hier een zoete inval met logeerpartijtjes hier en daar. Erg gezellig allemaal. Nu is het tijd om het normale leven op te pakken en weer bewuster te gaan leven. Het zoete beleg gaat terug de kast in en de groente komt terug op tafel. De avocado toast is een lunch recept waarna je voorlopig geen trek meer hebt.

Na de vakantie verlang ik weer naar “normaal” bruin brood. Nergens is het brood zo lekker als in ons kikkerlandje. Lekker met een snufje zout en elke boterham even dik en groot. Niet meer van die dikke bammetjes met harde korst. Al mis ik de rauwe ham, salami en pecorino wel een beetje.

Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl