HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Blauwe bessen cake met chocola

Geplaatst op 22/08/2016 door mindyourfeed


Nee, echt... waar is de tijd gebleven? De vakantie is gewoon alweer voorbij! Hoe kan dat nou? Het lijkt wel gisteren dat ik schreef dat ik druk bezig was met de voorbereidingen voor onze zomervakantie. En nu, nu zijn we weer thuis en begint morgen de school alweer. Ik kan het bijna niet geloven! Toen ik gisteren de keuken in dook met het voornemen om een gezond tussendoortje voor de meisjes te maken, realiseerde ik me ineens dat ik dus vanaf morgen ook weer aan de slag mag. Die gezonde tussendoortjes komen een ander keertje, want om de vakantie af te sluiten bakte ik deze blauwe bessen cake met chocola.


Ik had het allemaal goed voor elkaar hoor, volgens mij hebben jullie mij amper gemist in de afgelopen weken. Ik had heel hard vooruit gekookt, gefotografeerd en heel wat blogjes geschreven. Alle posts op social media kon ik van tevoren inplannen, en daardoor kon ik mijn laptop ook gewoon thuislaten tijdens mijn vakantie. Dat vond ik nog best een beetje eng! Je laat tenslotte toch gewoon alles wat je hebt thuis liggen, maar ik had er vertrouwen in dat het allemaal goed zou gaan. En dat ging het! Ik checkte af en toe mijn telefoon om te zien of alles goed doorliep, en het is precies zo gegaan als ik had gehoopt.

Lees verder op www.mindyourfeed.nl