HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Eet en sportdagboek #54

Geplaatst op 22/08/2016 door eatrunlove

Deze week stond in het teken van herstellen van Trail des Fantomes. Ik had niet heel veel spierpijn, maar merkte wel dat ik wat moe was en alleen maar zin had om te eten. Het werk op kantoor ging gewoon door, maar ’s avonds was ik elke keer heel moe en had ik weinig zin om nog aan mijn blog te werken. Deze week heb ik dus wat rustiger aan gedaan, ik had het geluk dat er al wat artikelen klaar stonden dus het kon ook prima. Zo heb ik ’s avonds vooral op de bank gelegen en Olympische Spelen gekeken, ook wel eens lekker!

Donderdag

Ik start de dag met een smoothie, eentje met o.a. banaan, blauwe bes, havermout en pindakaas. Een bijzondere, maar erg lekkere combinatie. Het recept volgt binnenkort op de blog! Als ik het kantoor binnenstap valt mijn oog direct op een enorme berg brownies, een collegaatje is jarig geweest en heeft zelfs brownies gebakken. Die verleiding kan ik uiteraard niet weerstaan en rond een uurtje of half 11 neem ik een groot stuk. Ook eet ik een trosje druiven, die uiteraard de foto niet haalde.

Lees verder op www.eatrunlove.nl