HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Groene smoothie met cacao en kersen

Geplaatst op 22/08/2016 door boostyourhealth

Je kleur doet niet vermoeden dat het een groene smoothie is maar het is het wel! En door de spinazie krijg je direct een portie groente binnen. Spinazie is een van de gezondste groenten, doordat het rijk is aan voedingsstoffen. Het bevat twee keer zoveel voedingsvezels als andere groenten. Het bevat ook veel ijzer, vitaminen en mineralen.

Door de cacao en de kersen lijkt deze smoothie meer op een traktatie! Gezond snoepen wil toch iedereen? Je kan er ook prima een ontbijt van maken door 3 eetlepels havermout toe te voegen. En om er een lekkere koude bananenijs variant van te maken (goed idee met de aankomende hittegolf) kan je een rijpe banaan de avond ervoor in stukjes snijden en invriezen. Die blend je dan mee met de bevroren spinazie en de rest van de ingrediënten. Na het blenden wel direct van gaan genieten, want bevroren banaan smelt erg snel!

Lees verder op www.boostyourhealth.nl