HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Tips voor plannen van weekmenu’s

Geplaatst op 23/08/2016 door mindyourfeed

Oh, ik ken ze ook nog steeds hoor, die hectische dagen waarop iedereen buiten de deur is en er aan het einde van de dag een warme maaltijd op tafel moet komen. Wat ben ik dan altijd weer blij met mijn weekplanning, waarin ik voor elke dag heb opgeschreven wat er die dag op het menu staat. De afgelopen weken leefden we hier ook maar een beetje voor het vaderland weg, maar nu de scholen weer zijn begonnen is een goede planning heilig voor mij! Waar zou ik zijn zonder? Omdat het plannen van een weekmenu echt niet zo lastig hoeft te zijn, deel ik vandaag mijn tips met je!

Serieus, als ik geen weekplanning zou hebben, dan zou het er hier maar chaotisch aan toe gaan. Misschien doet de buitenkant anders vermoeden, en lijkt het hier op mijn blog alsof ik het altijd goed heb georganiseerd, maar mijn geheime wapen is PLANNING. Ook voor mijn blog, maar nog meer voor de dagelijkse maaltijden, plan ik er op los alsof het een lieve lust is. Noem mij gerust een lijstjesfreak, maar zonder dat stukje papier voel ik me redelijk onthand. Al jaren maak ik daarom steeds trouw een weekmenu klaar, een stukje orde in de chaos van alledag.

Lees verder op www.mindyourfeed.nl