HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

12 x Courgette recepten

Geplaatst op 16/08/2017 door mindyourfeed

Courgette. Tot een paar jaar geleden vond ik dat eigenlijk maar een beetje een suffe groente. Zo’n groente die je alleen maar ergens door heen doet om zo nog wat extra veggies op het menu te zetten. Nou is dat natuurlijk sowieso geen slecht idee, je moet toch wat doen om aan voldoende groenten per dag te komen. Maar de laatste jaren krijgt de courgette bij mij steeds vaker een veel grotere rol in een recept. Ik heb ze dan ook standaard in huis en al heel wat lekkere courgette recepten gemaakt. Op zoek naar inspiratie? Kijk vooral even verder!

Vroeger durfde ik niet zo heel veel kanten op met de courgette. Het was echt zo’n groente die ik er nog even bij pakte als ik vond dat er nog niet genoeg vulling in een gerecht zat. Zo’n standaardgroente, net als bijvoorbeeld paprika of wortel. Pas later, toen mijn grote kookavontuur echt begon, durfde ik te experimenteren met courgette. Of nou ja, zo spannend is het allemaal ook weer niet hoor, maar je kunt zoveel kanten op met courgette… Mijn tip is wel om een spiraalsnijder aan te schaffen, daar heb ik nog steeds zoveel plezier van!

Lees verder op www.mindyourfeed.nl